Kaffemonster

Jag är sjuk

Och då menar jag inte på det vanliga bipolära-deprimerade-utmattade-sättet, utan på ett helt fysiskt sätt. Jag är sjuk, förkyld, och jag tycker synd om mig själv. Frukosten smakar inget. Det kliar på ryggsidan av lungorna. Det sticker i luftröret, hela vägen ner till lungorna, vid varje andetag. Halsen känns svullen. Hostan tycker att det är roligt att påminna mig om förkylningen hela tiden. Halstabletterna svider på tungan.

Syrran är också sjuk. Planen är att vi ska delta i hennes gravid-grupp i eftermiddag, men hur smart är det att gå dit i ett surrande moln av förkylning och smitta ner alla andra gravidisar? Planen var också att jag skulle skjutsa hem syrran, hon vill bo hemma ett tag. Men nu orkar vi inte. Vi är sjuka, vi orkar inte.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.