Kaffemonster

Irriterande tomhet

Egentligen skulle jag vilja skriva om saker som har gjort mig så arg på senare tid. Men jag orkar inte. Just nu är jag inte arg och jag orkar inte bli arg. Jag är bara tom. Irriterande tom. Rastlös och missnöjd. Missnöjd med hur jag känner mig och hur jag inte orkar göra saker. Hur jag inte finner något nöje eller tillfredsställelse i att sysselsätta mig med saker jag vanligtvis brukar tycka om. Irriterande känsla det där.

Jag går och väntar på att komma till den punkt då jag åter känner en mening med allt. Jag tror att jag nästan räknar med att det ska komma när alla de nya säsongerna av alla serier börjar igen. Men tänk om den där känslan, den där tillfredsställelsen inte kommer. Vad ska jag göra då? Jag tycker inte om den där tomma känslan. Känslan av att inget duger, att jag inte hittar något jag vill fördriva tiden med. Tomheten skapar den där rastlösheten som finns där hela tiden.

Jag har inte ens lust att skriva. Jag som trodde att det skulle göra mig nöjd ett tag. 😐 Usch. Kanske skulle jag handla lite? http://www.coolstuff.se/Darth-Vader-Bakform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.