Kaffemonster

Jag förstår inte vad folk menar

Hela morgonen har kantats av kryptiska meddelanden och mystiska kommentarer. Folk skriver och pratar och jag förstår inte vad de menar. Vad är detta? Är det gåtornas dag, och därmed förbjudet att säga det som menas? Ska man idag prata osammanhängande i halva meningar så att poängen inte ska kunna uppfattas? Nej, det är nog bara jag som är ovanligt trög. Ser inte nyanserna i språket och kan inte utläsa det som osynligt och naturligt finns mellan raderna.

Jag är irriterad och trött. Utmattad. Huvudvärken gör mig sällskap även denna morgon. Är huvudvärken det som hindrar hjärnan att fungera normalt? Morgnarnas normala trötthetsdimma brukar inte vara såhär förlamande. Fördummande. Något är annorlunda idag.

Är detta en reaktion av den ökade stressen som kom med arbetsträningen? Är det därför jag är trött, irriterad och alldeles clueless? Är det det “vanliga” dåliga måendet som känner att det måste komma nu när jag har insett att jag är glad och mår bra? Är det bara hopplösheten (över att jag skulle kunna vara ledig idag om det inte vore för ett besök till tandläkarfan) som ger sig tillkänna?

irritation

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.