Kaffemonster

Måndagsblommor och många ord

Halv 8 en måndagkväll är inte den mest optimala tiden att bli sugen på att skaffa snittblommor till hallen. Det insåg jag när jag upptäckte att 50 % av alla öppna butiker i byn inte hade några snittblommor alls idag. Jag hade velat ha liljor, men jag valde att inte åka till Ica Maxi och leta efter sådana, utan nöjde mig med det (med tillräckligt lång stjälk) som fanns på Ica här hemma.

mandagsblomma1

Nu är det nämligen lite nytt och fint i hallen. Nya tavlor hängda och bröllopsdags-vasen behöver inte stå tom, utan passar perfekt bredvid fontänen och pyramidljuset som brorsdottern köpte i Danmark.

mandagsblomma2

Jag tycker att jag har lyckats bra med inredningen av det där lilla hörnet i hallen. Brunt, svart, vitt/beiget och röd som accentfärg. 🙂

mandagsblomma3

De nya tavlorna är posters från balorina.se som jag har stoppat i någorlunda snygga ramar. Jag kommer dock inte handla där mer. Det som de kallar för posters är nämligen inget annat än utskrifter på helt vanligt skrivarpapper. Jag förväntade mig något finare eller åtminstone tjockare papper, men det är vanligt tunt skrivarpapper. När jag kan få likadana (om inte bättre) utskrifter hemma, så vill jag inte betala 99 kr för att någon annan gör det åt mig. Speciellt inte när det bara är papperslappen jag betalar för. Hade ramen ingått hade det varit okej.

Jag valde dock att inte klaga och behöll de “posters” jag beställt. Främst för att jag skulle ju ge bort en i present, den som var den ursprungliga anledningen till att jag gjorde en beställning över huvud taget.

Jag såg nämligen nedanstående poster på FB och tänkte direkt på syrran. Jag har förklarat för henne många gånger att hennes duglighet som mamma mäts inte i hur rent och fint hon har det hemma, men jag tror att hon behöver påminnas väldigt ofta om att det är helt meningslöst att hon kör slut på sig själv i strävan efter att ha ett perfekt städat hem. Alltså behövde hon ha en sådan tavla.

enbramamma

Sedan hittade jag ju två som jag tycker passar hemma hos oss. Alla tre hänger lite ihop med det jag skrev om självkänsla för länge sedan…

ettbarnposter

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.