Detox

Hemmagrodda groddar

Att jag aldrig har tänkt på att man kan göra groddar själv!

I några dagar nu har jag testat att göra groddar av diverse frön och bönor jag har här hemma. Flera försök har misslyckats och börjat lukta eller inte velat sig alls (bland annat för att rostade frön är ganska döda…), men nu gick det bra med belugalinserna. När jag orkar ta mig till en affär ska jag se vad mer för roligt det finns, som går att grodda. Morotsliv hade en lång rad med förslag, såg jag.

groddar

Idag har det dykt upp massor med finnar i ansiktet. De är också hemmagrodda. Det är visst en vanlig bieffekt av en rening, läste jag. Det är å andra sidan inte alls ovanligt att jag har finnar, så det går inte att bedöma om denna outbreak är en bieffekt eller vara vardag.

groddlunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.