Detox,  Recept

Fem km skog

Alldeles nyss kom jag hem från en fem kilometer lång promenad i spåret. Det var hur härligt som helst att gå i skogen. Så vackert och friskt och med trivsamt sällskap av en ny vän. Och en miljard mygg. Jag tycker att det är så skönt att kunna umgås med människor som jag känner mig bekväm med.

Idag har allting varit nästan som vanligt. Morgonvågen sa 89,8 kg. Alla måltider blev förskjutna på grund av att jag hade tid på hälsocenter, så hungerskänslorna har gjort sig påminda. När jag passerade en uteservering på stan, kände jag en god doft. Kaffe! Så synd att jag behövde jäkta till hälsocenter.

Dagens eftermiddagssmoothie var riktigt god! Här kommer receptet.

1 glas rabarber- och päronsmoothie

1 päron
ca 0,5 dl tärnad rabarber
ca 2 msk hackad citronmeliss
några myntablad
1 dl sojadryck
1 dl kokosvatten
(det går nog bra med 2 dl av vilken vätska man nu vill ha)
Ev. ett par isbitar

Blanda allt i en mixer och drick.

rabarber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.