Frågvis

Ni som bloggar…

Jag undrar om ni som bloggar kan dela med er av hur era samarbeten med annonsörer ser ut.

Vilka företag samarbetar ni med? Hur fungerar annonseringen och hur ger det betalt (per klick, per köp etc.)? Kostar samarbetet dig något? Är du nöjd med samarbetet och skulle du rekommendera andra använda sig av samma metoder?

Jag har annonserat via affiliatenätverket Adtraction i något år och är väldigt nöjd. När jag valde dem var det för att det kändes bra att själv kunna välja vad och när jag annonserade. Det finns massor av annonsörer att samarbeta med och man får betalt per köp via ens länkar.

För att underlätta för både mig och mina nära och kära (som jag alltid skickar att handla via mina länkar om de ska handla), så har jag samlat alla mina samarbeten under fliken Handla lite

Det kostar inget att ha ett affiliate-konto hos Adtraction. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem.

Nyligen har jag också börjat använda mig av Google Adsense (https://www.kirsi.se/2018/02/06/annonser-2/).

Det är fortfarande så pass nytt att jag varken kan säga om jag gillar det eller påstå att jag riktigt har förstått hur allting fungerar.

Det ska i alla fall ge pengar baserat på klick och annonserna ser ut lite hur som helst och hamnar lite var som helst. (Den nedanför har jag i alla fall stoppat dit med flit.)6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.