Andlighet

Lördagskort – I feel purple

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Jag är ganska road av kvällens händelser. I eftermiddags fick jag för mig att dra ett kort för alla som läser.

Det blev sedan ett väldigt stort projekt av det hela, som innefattade både städning, långrandigt fotograferande av fina och älskade saker och alla möjliga andra distraktionsmoment. Som stenar på solning och förvandlande av lagerblad och tallbarr till rökelse.

Till slut var jag nöjd med val och placering av stenar, blommor och ljus, så att jag kunde sätta mig och varva ner. Det brukar jag göra i tystnad, men idag var det inte riktigt tillåtet att stänga av städmusiken.

Christina Perris “A thousand years” var bakgrundsmusik under min korta meditation. Idag var det väldigt viktigt att hämta in budskap tillsammans med musik – specifikt den låten, som fick spela på repeat i dryga fyrtio minuter.

Temat för allting var väldigt lila, ända från början. Jag försökte klä mitt “altarbord” med en grön duk igen, men nej, det fungerade inte. Inte med en blå heller. Eller den rosa sjalen jag brukar ha på bordet. Någon lila duk eller sjal har jag inte – och jag orkade inte ta ner vardagsrumsgardinerna och använda dem som duksubstitut – så det blev duklöst.

I feel purple.

Veckan har varit väldigt jobbig för mig och känslomässigt är jag helt utmattad. Det är tydligt att det finns väldigt oläkta sår i mig, som i allra högsta grad påverkar mitt mående. Så idag ville jag ha faktiska budskap från universum. Som sedan förvandlades till budskap för hela alla som läser.

Det är sällan jag lägger kort till mig själv (Det känns onödigt. Korten är ett verktyg jag använder för att enklare kunna kommunicera vägledningen till andra. Själv känner jag ju budskapen inom mig och behöver sällan sätta exakta ord på dem – för mig som identifierar mig som empat och clairsentient, är känslan i sig mer än nog), och när jag gör det, så brukar det ändå bli kollektiv vägledning.

I’m in a purple kind of mood.

Lila är återkommande, även i kortet.

Lila är kronchakrats färg, som kan ses som vår länk med universum. Lila står för inspiration, andlighet, kreativitet, visdom, skönhet, healing och uppvaknande. Inom färgterapi ska lila hjälpa oss att stilla smärta och få inre lugn. Lila ökar också vår självkänsla och stärker vårt mod.

Det är inte konstigt att jag känner en stark dragning till ametister. Hela veckan har jag velat omge mig med dem. Och hela veckan har jag undrat varför (tf) jag alltid ger bort alla mina ametister till folk. Ametister ger beskydd och mod, och det har jag verkligen behövt i veckan. Jag har laddat mina Pride-armband med mod, beskydd och kärlek till sig själv med hjälp av ametist och rosenkvarts, och det står till och med en ametist och vaktar vid min ytterdörr.

Allting är lila.

Nå. Här kommer budskap.

Allting är tvådelat. Å ena sidan är livet bra och lyckligt. Det är lätt att se resultaten av de frön som såddes för länge sedan. Å andra sidan känns det som att allting bara bli sämre och sämre, det känns som att det förflutna åter dyker upp och förpestar tillvaron med sina skuggor och sitt mörker.

För det är ju så, att det inte bara är positiva och lyckliga frön som vi sår. Med i livets lilla fröpåse finns också sådant som vi inte vill ha – ogräs av olika slag – som också gror och växer om det sås och vattnas.

Vi behöver komma ihåg att inte döma oss själva så hårt, för de frön som vi sådde när vi inte visste bättre. Nu när vi vet, har lärt oss att skilja på de tankar, handlingar och förhållningssätt som ger vackra resultat från de som skapar bekymmer, är det enklare.

(One step closer. One step closer.)

Men det tar fortfarande tid. Och vi måste göra aktiva val och välja bort de frön som vi vet blir fula och besvärliga och istället kärleksfullt välja det vi vet leder till sådant vi vill ha.

(Darling, don’t be afraid, I have loved you for a thousand years.)

Annars återkommer bara samma gamla mönster och vi får samma slags situationer.


*

Jag ville också slå upp lilja (blomman på kortet) i Solögas bok växtbok. Och visst faller förklaringen väl in i både budskapet och låten – som också blev en del av hela kortläggningen.

För mig representerar låten och liljan närheten till mina guider och universum. För er kanske något annat. Om du känner dig dragen till låten, så lyssna gärna på den och se vad den har för betydelse för dig.

Tacksam är jag, för att återigen ha fått bekräftelse på att hur besvärligt det än är, så behöver jag bara lyssna och känna, så finns där alltid hundraprocentigt stöd från den oändliga kärlek som är universum.

 

*

För information om hur du kan få en personlig kortläggning, se Priser & bokning i menyn högst upp på sidan.

 

*
Klicka på bilderna för att komma till Bokus beställningssida för resp. bok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.