Andlighet

Grottat ner mig

Jag har hittat en alldeles ny grotta som jag har gått vilse i. “Tillverka armband” heter den grottan – och som det ser ut just nu, så kommer jag nog inte ut härifrån i första taget. Det är så barnsligt roligt att leka med pärlor!

Nå, jag börjar få slut på lösa pärlor och jag har alldeles för många armband som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av.

“Åh, vad fina. Kan man få köpa? Vad kostar de?” tänker ni då kanske, och då svarar jag innan ni hinner fråga: Ja, man kan få köpa de armband jag har färdiga. 80 kr kostar de.

Jag har, som sagt, en bunt färdiga (varav en del redan har ägare), men jag har inte bestämt mig för hur jag ska sälja dem – via fb/instagram, tradera eller om jag ska ha en webbshop av något slag. Så tills vidare kan den som är intresserad bara skicka ett meddelande till mig så kommer vi överens om en fikastund då man kan komma och titta, känna och prova. Eller om jag skickar bilder, vilket som passar bäst.

Men jag tänkte att jag börjar med att ge bort ett armband via en tävling.

Det är långhelg, ungarna ska iväg och jag har inget att göra. (Dvs, inga nya pärlor hinner komma, hur mycket jag än beställer. Och de där tre flikarna med de tre sista kapitlen av min bok, de kan gott stå där i bakgrunden med sina konstanta, skuldkänslefyllda påminnelser om hur lite det är kvar.) Därför tänkte jag boka upp mig hela helgen med kortläggningar.

Alla de som bokar en kortläggning mellan idag och söndag är med och tävlar om armbandet. Priser och bokningsinformation finns här: https://www.kirsi.se/tarot/priser-bokning/, och för att det inte ska vara en olaglig tävling, så inkludera en rad om varför du vill vinna armbandet. Det gäller alltså en valfri kortläggning som bokas innan söndag, själva kortläggningen kan genomföras vid ett senare datum om man föredrar det.

Armbandet är elastiskt och gjort av svart obsidian-pärlor, en döskalle av imiterad turkos och ljusblåa “mirakelpärlor” av akryl. Miraklet i pärlorna är att de är gjorda på så sätt att de verkar nästan självlysande när ljuset träffar pärlan ur en specifik vinkel.

Svart obsidian är en sten som passar bra i nuläget, när energierna börjar förbereda för både nymåne nästa vecka, men också sommarsolståndet i juni. Universum har länge tjatat om förändring och nya sätt, men nu är känslan mer intensiv än tidigare – vi uppmanas att vara ärliga mot oss själva, och kärleksfullt hantera de sår som är öppna, som vi ännu inte har kunnat läka. Vi uppmanas att hela tiden återgå till ett kärleksfullt synsätt, att i varje stund välja kärlek istället för rädsla.

Nedan följer en beskrivning av svart obsidian och dess egenskaper.

Obsidian är smält lava som har svalnat så snabbt att den har kristalliserats. Det är en mycket kraftfull sten som gärna plockar fram våra förträngda känslor och tankar och visar oss våra destruktiva beteenden. Genom att vi blir medvetna om våra sår och ohälsosamma vanor, kan vi också läka dem. Svart obsidian fungerar lite som en spegel, där vi kan se vårt sanna jag och förstå hur detaljer från det förflutna fortfarande påverkar oss.

Stenen ger skydd mot negativa energier och kan absorbera föroreningar och negativitet både från oss själva och från omgivningen, samt miljön runt oss. Svart obsidian balanserar rotchakrat och jordar oss. Den hjälper oss också att lösa upp kärlekslösa tankar, vilket gör det lättare att släppa gamla kärlekar och trösta vid smärtsam förändring.3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.