Andlighet

Fredagskort

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Egentligen skulle jag posta det här mycket tidigare, men jag hann inte med det eftersom det blev ett oplanerat besök till vårdcentralen.

Strax efter morgonkaffet och förmiddagens pärlande, satte jag mig ner för att göra några kortläggningar. Jag hann knappt börja blanda korten, när detta hoppade ur. Det är alldeles tydligt kortet som vi ska ha då.

Här är dagens budskap till alla som läser:

Det känns som att det är stora och viktiga saker på gång. Det finns något som kanske känns för stort och rent av omöjligt att hantera, en situation som känns för stor att ta sig an.

Kortet med draken uppmanar oss att att möta vår rädsla och våra förutfattade meningar. Den berättar att våra förmågor är mycket starkare än vi tror. Och det som vi inte riktigt vågar, är ofta inte så skrämmande som det verkar.

Ta första steget och upptäck att resan går mycket smidigare än det först verkade. Det som kommer i vår väg, är sådant som vi absolut klarar av att hantera, sådant som hjälper oss att växa.

För mig personligen, fortsätter det lila temat från förra veckan. Det finns lila i kortet igen och ametisterna samlar sig på hög. Jag försökte bryta den lila trenden genom att köpa mig en citrin när jag igår hängde i Butik Shanti i väntan på bussen. Och vad är citrin? Jo, en uppvärmd variant av ametist.

Återigen är Solögas djurbok till nytta. När jag slår upp drake, så har den liknande budskap.

 

*

För information om hur du kan få en personlig kortläggning, se Priser & bokning i menyn högst upp på sidan.

 

*
Klicka på bilderna för att komma till Bokus beställningssida för resp. bok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.