Andlighet

Förändringens storm – Jag är ljusarbetare

Här är söndagskortet för alla som läser.

Gaia – vår Moder Jord – och väder spelar en viktig roll just nu.

De energiförändringar och upphöjningar som vi människor många gånger känner av väldigt mycket, påverkar också vår planet. Moder Jord genomgår samma slags förändringar och har också “ascension symptoms”.

Inte alla de vädermässiga ovanligheter som pågår är orsakade av mänsklig dumhet eller mänsklig illvilja/girighet. En del av de symptom som Moder Jord uppvisar just nu, kan liknas vid de symptom som vi människor får vid energihöjningar. Också Moder Jord får ont i kroppen och feber och känner av trötthet när energimässig ommöblering pågår. Märkliga och ovanliga väder är en del av dessa symptom.

Just nu uppmanas vi att vara varsamma, kärleksfulla och omtänksamma i naturen. Spendera lite extra tid att ta hand om krukväxterna hemma. Sitt och umgås med gräsmattan i trädgården. Klappa ett träd i förbigående och visa att det har blivit uppmärksammat. På samma sätt som vi kan hämta energi av att vara i naturen, så kan vi också ge energi till naturen.

Som ljusarbetare är det en del av vårt uppdrag att förankra kärlek och medvetenhet i detta liv. Det är ett arbete med energier. Om det är lättare, så kan vi alltid föreställa oss att vi gör detta på fysiska vis (exempelvis genom att gå ut och ställa en tung ståltunna med kärlek och omtänksamhet på ställen där det verkar behövas), men det är inte nödvändigt. Vi förankrar genom upprepad tanke och handling.

Det är så vi krigar – genom att stadigt sända ut kärlek och omtanke, genom upprepade medkännande handlingar, genom att skina ljus på de delar som anses mörka och onda.

När förändringens storm är här, så är det extra viktigt för oss att inte låta rädslan få övertaget. Vi står stadigt i kärlek och se förbi den rädslobaserade information som vi konstant matas med. Vi står stadigt i kärlek och väljer noga våra ord och handlingar.

Det är så vi skyddar oss själva och andra. Det är så vi styr undan de skadliga blixtar, kastvindar och stormbyar som yr omkring oss. Inte genom att aktivt argumentera och försöka med hot och hån att övertyga någon att ändra åsikt. Nej, utan genom att kontinuerligt lämna spår av kärlek vart vi än går.

Jag är ljusarbetare och jag väljer att stå kärleksfullt och omtänksamt i stormen.

Jag är också människa, med oro, ilska, rädsla och osäkerhet. Jag väljer att kärleksfullt acceptera och uttrycka alla känslor när de uppkommer, för att sedan kunna släppa dem, så att de inte stannar och grumlar till min energi.

Jag är ljusarbetare. Jag väljer att låta min magi synas, klart och tydligt för alla som är villiga att se den. Jag är redo.

Jag är ljusarbetare. Det är du också.

För information om hur du får en personlig kortläggning, se Priser & bokning i menyn högst upp på sidan.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.