Smycken

Maskulina pärlor

Jag får ofta frågan om jag gör några smycken för män eller om det går bra för män att använda de armband jag gör.

Svaren på de frågorna är: Absolut! Definitivt! (Och ibland, när jag är på rebelliskt humör, så kan det tillkomma en utläggning om att det som betraktas som manligt och kvinnligt i det här samhället är inlärt och inte på något sätt en objektiv sanning. Precis alla smycken jag gör kan användas av alla som vill, så länge de har armar eller hals att hänga smyckena på.)

Jag har gjort många smycken till män och mig veterligen används pärlarmbanden flitigt.

De flesta smycken i shopen betraktas allmänt som väldigt feminina, och det kan vara svårt för en man att hitta något som känns bekvämt. Då kan man kontakta mig och berätta vad man är ute efter, så ska jag göra vad jag kan för att åstadkomma just det.

Här följer exempel på smycken som jag har gjort till män och killar.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.