Smycken

Mobilsmycken och reflexhängen

För att visa min tacksamhet för de som har uttryckt sin avsikt att köpa alla julklappar från min smyckesshop (vad gulliga ni är), och för att uppmuntra dem som ännu inte tänkt på att handgjorda smycken kan vara en väldigt fin julklapp, har jag bestämt mig för att lägga med en liten extra present för de som handlar fram till jul.

Den som köper tre smycken (vid ett och samma eller flera separata köptillfällen) mellan första november och julafton får ett slumpvis utvalt mobilsmycke eller reflexhänge.

Om samma person köper 6 smycken, så får man två presenter osv.

Man behöver inte köpa tre smycken samtidigt utan kan välja att t.ex. köpa två armband idag och ett halsband om en månad, då får man ett hänge med det tredje smycket. Man får också komma med önskemål om vilket hänge man vill ha, men om en sort är slut, så skickar jag ett annat.

Mobilsmycke

I somras blev jag uppmärksammad på att det finns kristaller som arbetar emot all den strålning som vi dagligen utsätter oss för. Jag gjorde några smycken med dessa specifika kristaller och senare blev även små mobilsmycken till

Dessa små söta mobilsmycken är med pärlor som sägs absorbera elektromagnetisk strålning. De pärlor jag använder mig av är pyrit, hematit eller turmalin. Den silvriga döskallen är bara där för dramatisk effekt.

Smycket ska stoppas in i hörlursuttaget i mobilen och där hänger den och är söt och gör lite nytta.

Reflexhänge

Reflexhängen är en rad med mirakelpärlor i olika färg som har parats ihop en dekorativ berlock.

Dessa kan hängas på vad som helst egentligen – nyckelknippa, väska, jacka, vagn (se dock till att inga småbarn kommer åt det) eller på en random krok.

Fungerar att användas som reflex, även om man kanske inte bör förlita sig helt på att vara synlig med en endast ett litet hänge.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.