Andlighet

Onsdagskort – Nymåne 11-11

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.

Idag är det nymåne och början på 11-11 gateway – som är en kraftfull period av att slöjan mellan dimensionerna är tunn och vi har enklare tillgång till högre dimensioner. Portalen 11-11 öppnas vid nymåne runt 11-11, alltså 11:e november, och stängs 11-1, den 11 januari. Under denna period accelererar allas vår läkning och utveckling.

De senaste dagarna har jag och båda ungarna upplevt en enorm trötthet. Jag trodde först att vi håller på att bli sjuka, men så blev jag medveten om energiläget och tröttheten kan mycket väl bero på det.

Den där tröttheten var anledning till att jag inte hade planerat att göra någon kortläggning idag, men så blev jag petad på och plötsligt var det dags för lite riktad ljusarbete. Därför är jag lite sen med att publicera detta.

Dagens kortläggning resulterade i två kort, avsedda för alla som läser detta:

Det är mycket som är i rörelse nu, många saker i omlopp, mycket som rörs upp från att ha legat latent. Saker är menade att komma upp i ljuset, för att kunna läkas.

Många av oss kanske upplever att det verkar vara någon som av illvilja rör upp saker, att någon gör sattyg för att irritera och vara besvärlig. Jag får känslan av aldrig får man vara ifred, tillsammans med en djup suck.

Allt det händer för att det ska läkas. Det är helt naturligt.

För några av oss är det dags att lämna en ohållbar situation. Det är verkligen dags nu, så det är inte med sorg i hjärtat, utan med tron att vi har förmågan att gå vidare och vetskapen att universum står kärleksfullt på vår sida.

Titta på det som kommer upp med nyfikenhet, utan att döma. Ta hand om situationen med kärlek, omvårdnad och tålamod. Spindeln på kortet förmedlar tålamod, medan igelkotten uppmuntrar till att släppa in kärleken.

Igelkott
Släpp in kärleken i ditt liv. Det är dags att öppna ditt hjärta. Min gåva till dig är att ge och få kärlek.
Var inte rädd för kärleken.

Spindel
Du tjänar på att ta det lugnt just nu. Min gåva till dig är att ha tålamod.
Spindeln är definitivt det mest tålmodiga djur jag träffat.

Citaten ovan om spindeln och igelkotten kommer från Solögas bok “Djurens språk”, som kan köpas via nedanstående länkar.
Klicka på bilderna för att komma till Bokus beställningssida för resp. bok.

 

***

För information om hur du kan få en personlig kortläggning, se Priser & bokning i menyn högst upp på sidan.

 

***

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.