Kaffemonster

På tal om apotek

Igår skrev jag ett inlägg om en erfarenhet med jobbig apotekspersonal som blev en påminnelse om varför jag så ofta väljer att handla på nätet. Idag vill jag lyfta upp hur smidigt och direkt befriande det är att handla på internet.

Jag handlar det mesta på nätet – kläder, skor, mat och mediciner – för att jag så ofta inte har energi att prata med okänt folk som envisas att prata med mig.

Oftast beställer jag mina mediciner från Kronans Apotek – både receptbelagda och receptfria. Många är inte medvetna om att man kan handla receptbelagda mediciner på deras webbsida, men det kan man.

Receptbelagda mediciner skickas gratis hem till dörren inom några dagar. För receptfria produkter tillkommer en fraktavgift om man inte väljer att hämta i butik.

Hur smidigt som helst och jag rekommenderar verkligen andra att också prova. Istället för att stå och köa i evigheter för att hämta ut på recept, är det bara att logga in med bankid och köpa via webbsidan.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.