Kaffemonster

Logga

Har ni förresten sett att jag har en logga nu? En snygg logga och en favicon och allt. Jag fick den i gåva och jag är så himla nöjd!

Även om jag fick loggan i gåva, så var det jag själv som gjorde den (med hjälp av en färdig mall visserligen, men ändå). Jag kände att månen passade mig perfekt. Hur kan min sida och mina smycken ha en annan symbol än månen?

Jag valde att sätta månen som en växande halvmåne (waxing crescent moon på engelska) för att den representerar kreativitet, utveckling, avsikter och hopp – tillfälle att så de frön man vill skörda, så att säga.

I månskäran finns det kärlek och skönhet i form av hjärta och blommor.

Det finns två varianter av loggan, en till bloggen och en till smycken. Jag är så himla nöjd.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.