Andlighet

Hur lär man sig om kristaller?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för bokus.

Många har ställt frågor om hur jag har lärt mig så mycket om kristaller. Och svaret är: erfarenhet, böcker och internet.

Intresset för kristaller började runt 2012, när jag fick upp ögonen för andlighet och gick i meditationsgrupp. Min vän, som på den tiden höll i meditationsverksamheten, lärde mig massor.

I takt med att jag genom åren har samlat på mig kristaller och stenar, så har jag också skaffat några böcker i ämnet. Böckerna använder jag till att slå upp i, för jag kommer ju sällan ihåg vilka egenskaper en kristall har.

Boken om kristaller av Judy Hall
Judy Halls bok om kristaller är den bok jag använder mest. Den har ett väldigt behändigt format och det finns bilder och tydliga beskrivningar på kristallerna. Det är lätt att slå upp i boken.

Stärkande kristaller av Hazel Raven

En annan bra bok, speciellt för nybörjare inom kristaller och kristallhealing, är Hazel Ravens stärkande kristaller. Den tar upp de vanligaste kristallerna och har ett väldigt pedagogiskt upplägg med stenarna i färgordning efter chakrafärgerna.

Kristallernas kraft av Cassandra Eason

Boken har inga bilder, så det är lite trist, men det finns mycket bra information om så många kristaller att det är en bok som är bra att ha.

Klicka på bilderna nedan för att komma till beställningssidan för respektive bok.

25 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.