Smycken

Mina smycken hos Små Hjärteting!

I en underbart ljus och öppen lokal i centrala Hallstahammar, bland mängder av härliga ljus och vackra änglar, tillsammans med fina dikter och lokalproducerat kaffe finns numera mina smycken tillgängliga för allmänheten.

Om jag inte minns alltför fel, så var det en videobutik i samma lokal någon gång för många, många år sedan. Nu är det Små Hjärteting som huserar där, med sin vackra, vita inredning och mängder av härliga presentartiklar.

Sedan igår finns en del av mina smycken till försäljning där. Underbart, eller hur? Så om du har möjlighet, ta dig ner till butiken Små Hjärteting och köp ett eller två av mina smycken. Och om jag inte fegar ur helt, så kommer jag att vara i butiken och berätta om mina smycken under tjejkvällen i början av april.

Precis som förra gången mina smycken hamnade i butik och blev tillgängliga för fler människor, så vill jag fira det. Firandet består av 10% rabatt på ordinarie pris på samtliga produkter i min webbshop med koden hjärteting. Gäller hela helgen, endast i webbshopen och endast de smycken som redan är färdiga.

 21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.