Smycken

Smycken till Mors Dag

Nu har jag äntligen haft möjlighet att uppdatera webbshopen med lite nya (och gamla) smycken.

Det är många som frågar hur man kan köpa mina smycken, och det finns ju många sätt. Ett sätt är att handla via webbshopen som finns här på bloggen. Ett annat sätt är att besöka någon av de fysiska butiker som säljer mina smycken.

Och ett tredje sätt, det allra vanligaste, är att skicka meddelande till mig på valfri plattform och berätta vilka önskemål man har och lägga en beställning på så vis. På mitt instagramkonto finns alla varianter av smycken jag brukar göra, så där kan man hämta lite inspiration: instagram.com/kirsi.se. Klicka gärna också på följa-knappen, så har du alltid tillgång till nya uppdateringar!

Just nu kan jag tipsa om att köpa handgjorda smycken och ge till mamma i morsdagspresent!

Fördelen med att handla via webbshopen är att där kan man få lite rabatt. Fram till den 24/5 får man 10% rabatt på alla smycken i webbshopen om man anger kod Morsdag10. Observera att koden endast gäller de smycken som finns färdiga i webbshopen och endast om man anger koden.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.