Kaffemonster

Födelsedagsinlägg

Jag försökte skippa födelsedagsinlägget i år, men det kröp fram ett intensivt behov att ventilera lite.

39 år känns jättegammalt. Jätte-jättegammalt. 38 var okej. 40 ser jag lite fram emot. Men 39 känns jobbigt.

Firat har jag inte gjort direkt. Vill inte och ska inte. Känns meningslöst att fira att jag har lyckats hålla mig levande i 39 år.

Dottern är väl den som mest har tjoat och hojtat. Fick en chokladkaka av henne och hon har bett alla sina vänner skicka hälsningar på snapchat. Tydligen finns det en ganska lång kö med ungar som vill bli adopterade in i det här hemmet, nu när dotter har pratat upp mig så mycket.

Själv vill jag bara ta det lugnt. Var till stan på samtal och passade på att titta runt i affärer lite. Nu funderar jag på om jag ska lägga massor av hundralappar på toner till skrivaren, så att jag kan skicka iväg lite ansökningar om fondmedel, eller om jag bara ska strunta i det också tills vidare.

Bäst att fortsätta oja över 39an lite till. Ugh.

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.