Kaffemonster

Den där sommarutmaningen…

Ja, jag visste ju när jag hoppade på sommarutmaningen hos saramadeleine.se att det kunde bli lite si och så med mitt deltagande. Jag har inte energi att lägga på bloggen varje dag och det visste jag ju. Meeeen, jag planerade att svara på alla frågor någon dag med mycket energi och bara sätta inläggen på automatisk publicering. Någon sån dag har inte kommit än.

Så, hur många dagar har jag missat? Massor, va?

7. En skolavslutning jag aldrig glömmer…
Måste nog svara nians avslutning där. Det var en rolig en.

8. Ett härligt semesterminne…
Jag återanvänder Greklandssemestern 2011 här. Det var en bra semester. Visserligen var inte ungarna med, så det var lite trist. Ungarna och jag var dock i Finland med mormor…2013? Det var också en riktigt bra och rolig semester.

9. Ett bedrövligt semesterminne…
Jag vet inte. Någon, eller alla, under den tiden jag drack.

10. Då tog jag cykeln…
Vems cykel ska jag ha tagit?

11. Raggarbilar för mig är…
Jag är så sablans trött på raggarbilar. Herregud.

12. Min första parfym…
Jag har aldrig varit någon som använder parfym egentligen. Jag kommer ihåg att vi alltid sniffade på de olika Date dofterna i affären när vi var i förpuberteten.

Andra som deltar i juniutmaningen är:

Amanda
Kraka
Itismadeby
Hanna
Bp-Computerart
Fröken Rödlök
Sweetwords
Klimakteriehäxan
Knaset
Marina
Livsturisten

14 Comments

 • Diana Saelöen

  Ja du, det är inte alltid så lätt att vara superengagerad i bloggen, men ändå kul att du tar dig tid att svara på frågorna 🙂
  Älskade bilden som du lade upp i länka med kärlek-gruppen 🙂

  • Kirsi

   Haha! Men de är ju högljudda, långsamma och luktar illa. Jag bor i Västmanland, vilket betyder att det alltid är jättenära till Västerås och powermeet. Och Köpingscruising, och Hallsta cruising och Sala cruising och alla andra snigeltåg de ställer till med. I ett tidigare förhållande blev jag dessutom alltid tvingad att sitta igenom powermeet och titta på alla tråkiga bilarna i timtal. Det var traumatiskt.

 • Sofie

  Hennes utmaning är trevlig att vara med på men denna gången kände jag det skulle bli för stressigt och dessutom inte några frågor för mig riktigt. Men kul att läsa andras svar

 • Mina

  Inte alltid så lätt att hinna med allt och viktigt att man då prioriterar livet
  Men alltid kul att läsa dina inlägg när de kommer ❤

  Visst är det svårt att välja semesterminnen, det finns så många fina att se tillbaka på.

 • Amanda Kanterfors

  Jag har inte hoppat på någon utmaning för jag vet att både ork och tid inte alltid finns så det skulle lätt missas några dagar. Jag är också trött på raggarbilar, finns inget intresse hos mig heller 🙂

 • Madelenekirk

  Ändå härligt att få läsa om alla i samma inlägg. Hade däremot vart lite roligt att få läsa mer om varje punkt. Exempelvis varför var 9an så roligt för och den med raggarbilar, varför tycker du så?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.