Kaffemonster

Hjärtat är på besök

I veckan har jag haft besök av Hjärtat. Hjärtat är maskot för bloggargruppen Länka med kärlek. Varje vecka åker Hjärtat till en nytt ställe och hittar på en massa kul.

Torsdag

Det var torsdag eftermiddag när Hjärtat kom till mig. Lite trasig efter så mycket resande runtom i Sverige, men mycket glädjefylld och ivrig, och med en liten gåva i form av choklad (som varade i hela tre minuter).

Det första vi gjorde var att öppna resterande paket som kom samtidigt som Hjärtat. Härliga pärlor och smyckesmaterial var det. Ni kan ju förstå att Hjärtat var riktigt förtjust i de vackra pärlorna och ville helst börja pärla på en gång.

Men så ringde det på dörren och månadens matleverans från Ica Maxi kom. Hjärtat dök direkt ner i påsarna och började rota efter smaskiga saker. Mmm. Salvia.

På kvällen åkte vi iväg till Strömsholm för att promenera lite i den vackra naturen. Vi stannade en bra stund vid ett forntida gravfält och njöt av hur fina energier platsen hade. Hjärtat funderade om det inte var så att de förr i världen hade valt den platsen just på grund av de härliga energierna.

När man är i Strömsholm så måste man givetvis besöka Strömsholms Slott, det spelar ingen roll hur mycket man bor i krokarna eller hur många gånger man har varit vid slottet. Hjärtat tyckte att det var så fint, ville egentligen gå in, men vi kom dit efter stängningsdags, så vi gick mest runt i slottsträdgården och i skogarna i närheten.

Sedan blev det ett spontanbesök till Västerås Cityfestival på grund av hunger. Vi skulle egentligen bara till Spicy hot, men det blev festivalbesök. Men det löste sig bra. Vi hittade en dotter, som också fick följa med hem. Ja, det var rätt dotter, vi plockade in någon på måfå bara, utan det var dottern som hör till detta hushåll.

Fredag och lördag

På fredagen var det lite av en vilodag för oss båda. Vi lagade det trasiga och Hjärtat fick sig ett gäng stygn. Det blev så bra och Hjärtat var så nöjd, men ville inte vara med på bild den dagen.

På lördagen var det Pride-parad och Hjärtat var helt galen av glädje. Tjejerna förberedde med flaggor och smink och Hjärtat bara njöt. Dessvärre kunde varken Hjärtat eller jag följa med till själva paraden på grund av jobb, men det var roligt med alla färgglada flaggor och den uppenbara förväntan som omgav hela situationen.

Söndag, måndag, tisdag

Resten av veckan har vi jobbat. Och bloggjobbat.

Och smyckesjobbat. Det har inte funnits tid till något annat.

Onsdag

Idag är det dags för Hjärtat att åka vidare. Vi har diskuterat hela morgonen vad vi bör skicka med för present. Hjärtat vill ha med sig alla pärlor. Jag vill behålla de flesta pärlor, så vi är inte helt överens än. Tur att det regnar, så det inte är nå bråttom alls till postlådan.

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.