Samarbeten

Fina Pärlor

Det här inlägget är ett samarbete med Fina Pärlor.

När jag började med smyckestillverkning för lite mer än ett år sedan så hittade jag också en av mina favoritbutiker att handla pärlor i – nämligen finaparlor.se. Butiken finns bara på nätet och har så många fördelar att jag inte riktigt vet i vilken ände jag vill börja berätta.

Naturligtvis har de ett brett utbud av smyckesmaterial som pärlor, smyckesdelar av metall och olika trådar, snören och wire. Jag handlar gärna naturmaterial som hampatråd och pärlor av halvädelsten, men det finns också produkter som jag är obekant med, som swarovski, glaspärlor och seed beads.

Men det är inte alla de högkvalitativa produkterna som är det allra bästa med Fina Pärlor. Vad som gör pärlbutiken riktigt bra är helt andra saker än fina pärlor (pun intended) och bra smyckestillbehör. Butiken har nämligen ett helhetstänk och en härlig inställning som märks så tydligt, man är verkligen mån om kunderna på så många olika nivåer.

Till exempel så är alla metalldelar nickelsäkra. Vad jag har sett så är de flesta av rostfritt kirurgiskt stål (som världens bästa berlockhållare och de mellandelar jag använder i nästan alla armband). Det innebär att jag som kund kan vara ganska säker på att slippa allergiska reaktioner och smyckesdelar som snabbt blir missfärgade och fula. Jag är helt säker på att samma kvalitetstänk gäller även andra produktgrupper.

De beställda pärlorna är alltid fint paketerade i orange silkespapper med tack-hjärta på och det är supersnabb leverans. För det är ju så att när man är en pärlgalen kreatör, så vill man ha sina beställda pärlor på en gång. Det är dessutom gratis frakt inom Sverige! Man har också öppet köp i trettio dagar, men det har jag aldrig behövt utnyttja. De få gångerna beställda produkter inte riktigt var som jag tänkte mig, har jag ändå hittat annan användning för senare.

Kundbemötandet är verkligen förstklassigt. Alltid snabba, trevliga och tillmötesgående svar via e-post. På deras instagram hålls man uppdaterad med nyheter och kampanjer. Som kund känner man sig inkluderad och sedd. Det är så viktigt och det är allt det som gör att jag föredrar att handla hos Fina Pärlor.

Jag rekommenderar alla besöka butiken och handla lite pärlor och material för att göra egna smycken. Glöm inte att köpa en pärlmatta och verktyg om du är ny. De behövs!

Med koden KIRSI20 får man 20 % rabatt på hela sortimentet hos Fina Pärlor. Så passa på!

 


29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.