Smycken

Namaste

Ofta är det ju så att när man hittar något man tycker om riktigt mycket, så vill man gärna ha alla möjliga varianter av produkten. Man vill ha olika färger och andra attribut att variera sig med.

För att underlätta beslutsångesten, både min egen och hos alla er som gillar mina smycken, så har jag gjort ett härligt sandelträhalsband där hänget är utbytbart. Man kan alltså köpa ett halsband med hänge i en färg/sten och köpa till ett valfritt antal likadana hängen med en annan färg och sten.

Hur underbart är det inte att slippa sålla ner allt till ett enda alternativ? 😀

Jag har valt att göra hänget med en gudinna som påminnelse om hur vi alla har universums kraft i oss och hur vi alla kan kalla på den inre gudinnan när vi är i behov av extra styrka och stöd.

Med gudinnan finns ordet “Namaste”, som är sanskrit och betyder ungefär “Jag bugar för dig”. Inom olika andliga kretsar används hälsningen på lite olika sätt. Min personliga uppfattning är att den ofta betyder att man känner igen och framför allt erkänner gudomligheten hos den andra människan. “Det gudomliga i mig ser det gudomliga i dig.” Lite så.

De pärlor jag har valt att använda till en början representerar styrka på olika vis. Det går givetvis att beställa hängen med andra pärlor och berlocker, helt efter önskemål. Skicka ett meddelande till mig med önskemål om du inte hittar det du söker i shopen!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.