Andlighet

Svartmåne och billiga tarotläggningar

I morse gick jag upp tidigare än vad en ledig dag kräver för att boendestöd skulle komma. Jag gick runt här i tröttmössan med kaffekoppen i högsta hugg när jag fick syn på min nya tarotlek och tänkte att jag skulle behöva in den lite. En stund senare kom en kraftig impuls om att skapa en liten kampanj i min facebookgrupp. Att det var vägledning från mina guider blev tydligt när jag tänkte vänta med skapandet till senare och blev besvarad med ett envist pockande om att göra det på en gång.

Så jag gjorde det på en gång. Meddelade att idag och imorgon kör jag trekortsläggningar med allmän vägledning till jättebilligt – 30 kr istället för 100. Jättebilligt. (Skicka ett meddelande om du vill boka. Gäller vid bokning 29/8 och 30/8 2019, själva kortläggningen kan ske längre fram.)

När jag gjorde dagens första läggning fick jag signaler om att de här kortläggningarna inte alls var för att jobba in den nya kortleken, som jag trodde. Jag blev ju vägledd att göra tarotläggningar just idag och imorgon för att ingjuta positivitet i ljusarbetare, jordänglar och andra vackra själar, så att de kommer ihåg den egna kraften och den inneboende styrkan. Att det absolut var tvunget att hända på en gång beror på morgondagens nymåne.

Nymånen imorgon är alldeles speciell. Ja, jag vet, jag hör mig själv tjata om att alla månar och månfaser alltid är alldeles speciella. Och det är ju alltid sant. Alla nymånar kommer med energier som uppmuntrar nystart och nytänkande. Morgondagens nymåne kallas för svartmåne. Det är den andra nymånen under samma kalendermånad och dess verkan är därför särskild stark. Svartmåne är ganska sällsynt och infaller ungefär vartannat år.

Den här svartmånen sammanfaller också med andra astronomiska händelser (varav inga jag kommer ihåg just nu, orkar inte forska heller för jag är trött) som ytterligare förhöjer månens verkan. I andliga kretsar har det hela veckan pratats om hur viktigt det är att släppa allt som man inte vill ha kvar och under nymånen och hela helgen endast fokusera på det man vill ha i livet. För det är ju så, att även negativ fokus är fokus. Och det man fokuserar på, det får man mer av. Den inställning och de planer man har under morgondagen och helgen kan påverka livet under lång tid framöver.

Tänk på vad du vill ha i livet. Inte vad du inte vill ha.

 21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.