Kaffemonster

Så mycket kärlek

På morgonen (läs förmiddag) idag, medan jag har suttit med mitt morgonkaffe och gjort lite bloggjobb och annat, har jag känt våg efter våg av underbar kärlek. Det finns så mycket att vara tacksam över och så mycket att älska. Så mycket.

Båda mina barn är hemma just nu. Jag blir alltid lite extra lycklig av att ha dem hemma. De vackra människor och fina själar som valde att komma till mig. Jag älskar dem så mycket. Sonen skickade ett sms vid fyrasnåret och meddelade att han är på väg hem. Så nu ligger han utslagen i sin säng, trygg och oskadd. Dottern kommer ut ur sitt rum med jämna mellanrum och slänger runt med sin humor. Vi har haft en riktigt jobbig vecka, hon och jag (mest hon), och kommit ur det mycket starkare. Hon är så beundransvärt modig och duktig. Sa att hon ser upp till hur stark jag är som inte låter några motgångar knäcka mig. Bra. Det är därför jag är här och lever det liv jag gör, för att visa och förbereda för dessa två för det liv de har valt att leva.

Så satt jag här och läste i de olika bloggarna jag följer och bara känner hur lyckligt lottad jag är som får ha kontakt med så fina människor runt om i Sverige och världen. Det finns så mycket kärlek överallt. Vi har alla våra svårigheter. Alla kämpar med det ena och det andra, men så finns där det där lilla ljuset inombords som bara lyser och sprider kärlek. Fortsätt så, fina ni.

Nu är det dags att jobba lite med andliga grejer, sen ska jag iväg till det som samhället erkänner som jobb och jobba hela helgen. Hur underbart är inte det?

Så mycket kärlek. Överallt. På så många sätt och i så många nivåer. Se dig omkring. Känn det. Är det inte underbart? Ha en bra helg.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.