Kaffemonster

Ingen yoga för sjuklingen

Under slutet av sommaren (eller början av hösten, beroende på hur man ser på det) har jag aktivt peppat mig själv att verkligen börja leva ett sånt liv jag vill leva. Det har ju gått bra med alla de stegen jag har tagit hittills, med flytt och allt vad det har varit.

På tur står fysisk aktivitet (kan inte kalla det för träning, för då kommer motståndet på en gång) och jag har bestämt mig för att börja på yoga. Ute bland folk i en yoga studio, inte hemma på sovrumsgolvet (som aldrig blir av).

Yogastudion här i byn har gratis prova-på pass den här veckan och jag hade siktat in mig på tre olika yogapass som verkade intressanta att prova. Tisdagmorgonens blev inte av för att det var för tidigt. Gårdagens blev inte av för att jag hade en dålig dag och ville inte vistas ute, så ikväll var tanken att jag skulle gå och prova om jag kan yoga bland folk. Och så är jag nå fruktansvärt förkyld idag! Snorig och slö och trött. Det blir ingen yoga. Det blir inte mycket alls idag.

Så nu är frågan, om jag egentligen inte vill eller vågar gå dit och kroppen ser till att jag inte kan (så som den brukar) eller om jag helt enkelt får ta nya tag nästa vecka?

 19 Comments

 • Fröken Rödlök

  Känner igen mig i det där, tror tyvärr det ligger mycket omotivation bakom. Så är det iaf för mig, när jag vet att jag borde men inte känner för det så hittar jag alltid på massa svepskäl… Igår hade jag planen att promenera, blev inte så, sköt på det till idag efter skolan.. nu regnar det … då kan jag ju inte gå ut.. men jag har ju regnkläder, men ändå stoppar det mig.

  • Anna

   Det låter lite som att ditt inre jag försöker att stoppa dig. Men jag tycker du ska ge det en till chans nästs vecks och boka upp dig på det. Blir det sen likadant så hade jag nog skitit i det och sen kollat på andra alternativ! KRAM

 • Sanna

  Så typiskt! Jag älskar yoga! Det är så avslappnande & skönt och bra träning med för den delen… Men alltid svårast första gången man ska ta sig dit – tror dock absolut att du klarar det 🙂

  • Jeliza

   Åh jag skulle också verkligen behöva komma igång med träning men känner mig tyvärr såå omotiverad! Men vet att de är så bra med träning & skulle hjälpa med min värk så måste ta tag i det

 • Mina

  Det är så typiskt annars är man väl kommer i gång och ska börja träna, då blir man sjuk. Nästa vecka går det säkert bättre, det är alltid svårt innan man varit där första gången. Kämpa på <3

 • Diana Saelöen

  Det kan ju vara en form av försvar, det som sker när du bestämt dug för att gå. Men fortsätt prova… jag brukar inte gilla att göra saker bland en massa folk … men på yoga passen glömmer jag alla andra omkring mig

 • jessica burman

  så många som är sjuk nu, krya på dig vännen. Blir väl att känna hur du känner nästa vecka. du kan ju haft förkylningen i kroppen hela veckan som gjort dig trött och omotiverad också ❤️

 • Amanda Kanterfors

  Jag känner igen det tycker inte alls om ordet träning. Det går inte jag har ingen motivation till att träna tycker det är tråkigt. Så jag förstår hur du tänker. För man kommer sig inte för. 🙂

 • Michelle

  Va bra att du börjat med yoga jag känner att jag med borde ha ddt för o varva ner . Yoga är så br för kropp och själ och andning speciellt för de son mkt har ångest

 • Amanda

  Känner igen det där när man tänkar att man värkligen känner att man vill göra det men det blir aldrig av ❤️ hoppas det går bättre nästa vecka

 • jossan

  hmm Ja de kan vara svårt. Tror dock om du kanske väl kommer dit så går de bra och du mår bra av det. Ibland beöver man “tvinga” sig till de. Hoppas du mår bättre snart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.