Andlighet

På tal om tarot

Tidigare gjorde jag bara kortläggningar på distans, då jag hade svårt att separera klientens egna tankar och känslor (som ofta är väldigt högljudda) från universums informationsflöde. Nu är jag bättre på att särskilja energikällor och plocka upp det som är viktigt i sammanhanget oavsett “bakgrundsbrus”.

Jag har tränat mycket på att göra kortläggningar i person och enligt responsen från mina klienter så är träffsäkerheten ungefär samma som vid distansläggningar. Jag känner mig trygg i det och därför har jag nu bestämt mig för att på reguljär basis erbjuda kortläggningar både på distans och i person.

Den kortläggning jag gör i person är keltiska korset och den görs hemma hos mig, såvida det inte finns någon annan överenskommelse. Man kan välja att ställa någon fråga, men det går också bra att bara låta universum ge den vägledning som bäst behövs i stunden.

Jag har också lagt med en punkt som heter homeparty. Det tänker jag mig ska vara en rolig och spännande tillställning med en liten grupp personer (till exempel en tjejkväll) där jag kommer hem till klienten och gör kortläggningar och berättar lite om det tema som vi i förväg kommer överens om. Det kan man sedan variera hur mycket som helst. Kanske visar jag lite smycken eller kristaller eller vad som nu kan vara lämpligt.

Prislistan är uppdaterad och utförligare information om mina tjänster och det sätt jag jobbar finns under fliken tarot.

Välkommen med din bokning.

 19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.