Annonser,  Samarbeten

Jag har flyttat till Hallon

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hallon.

Nu tog jag mig äntligen i kragen och bytte mobilabonnemang. Det har varit länge i planerna, men jag kom inte för mig att göra det förrän nu.

Jag valde att flytta min mobiltelefoni till Hallon. De har generöst med surf (som kan sparas!) och gratis samtal och sms/mms till riktigt bra priser. Jag fördubblade min surfmängd och sänkte min abonnemangskostnad med nästan hälften, så jag känner mig väldigt nöjd med bytet.

Just nu har de dessutom en kampanj där man får 11 GB extra surfpott och abonnemangsavgiften till halva priset de tre första månaderna.

Hallon har också mobilt bredband med gott om surf till låga priser. Också mobilt bredband kan fås till halva priset just nu.

Klicka på bilden nedan och skaffa dig ett billigt och bra abonnemang du också. Det är enkelt och en nummerflytt tar några dagar bara. Det finns mobiltelefoner att välja till, om man vill det. Och skulle man vara missnöjd, så är det bara att byta igen. Hallon har nämligen varken bindningstid eller uppsägningstid!21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.