Smycken

Hopp i ett armband

När jag fick en beställning på ett armband igår, kändes det som vilken beställning som helst. Jag följde instruktionerna och valde de stenar som kändes rätt för mottagaren. Idag när jag satt och slutförde armbandet kom det en helt annan känsla. Det kom det tydliga instruktioner från guiderna, tillsammans med en spontan kanalisering. Det här är inte ett enkelt armband, utan här finns det mycket symbolik och mycket tröst som är menat för oss alla, inte bara den enskilda mottagaren av armbandet.

Det här armbandet ser kanske väldigt enkelt ut, men det symboliserar livets komplexitet. Armbandet består av ametist, rosenkvarts och onyx och pärlorna är särskilt utvalda för att bland annat ge styrka, stabilitet, kärlek och tröst. Mönstret som pärlornas ordning bildar symboliserar livets omväxlingar. I allas våra liv finns det perioder av harmoni, stabilitet och kärlek, precis som det finns perioder av sorg, svårigheter och elände.

I pärlorna finns budskap om att livet innehåller allting. Här finns respekt, styrka och tyngd. Här finns glädje, nöjen och mystik. Här finns mörker, förtvivlan och ilska. Två saker kan se likadana ut men ändå vara olika. Två saker kan också se olika ut men ändå vara samma.

Allting har sin tid, allting går i cykler och allting återkommer. Efter mörker kommer ljus, varenda gång. Pärlornas olika storlek visar att ibland är känslorna, tankarna och situationerna små och ibland är de större. Slutligen är berlocken en påminnelse om att inte släppa hoppet. Allting kommer att bli bra igen.

Jag lägger till den här designen bland webbshopens vanliga sortiment. Under oktober månad kan man köpa armbandet till ett rabatterat pris. För alla vi behöver känna hopp. Alla vi behöver stöd när vi tar oss igenom livets berg- och dalbana. Alla vi behöver känna vår inre kraft och villkorslös kärlek. Vi behöver få känna hopp, oavsett vad vi befinner oss i för situation.

 5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.