Andlighet

Grupp för häxor och aktivt andliga

Jag har skapat en Facebookgrupp för häxor och aktivt andliga personer som vill vara sig själva, utan att vara bundna av begränsande regler och kontrollerande administratörer. En grupp där man kan få vara fri och dela med sig av det man känner för att dela med sig av. Jag, till exempel, planerar att dela med mig av hur man lyckas med sin money spell.

Om du betraktar dig som häxa, medial eller aktivt andlig person, så gå gärna med i min grupp. Den heter Den Fria Häxan och finns här.

Det senaste året har min aktivitet i diverse Facebook-grupper ökat ganska mycket. Det finns ett trettiotal grupper som jag är aktiv i och ytterligare en hel hög som jag sporadiskt interagerar med. Gruppernas inriktning varierar och det handlar om både internationella och svenska grupper. Det är andliga grupper, häxiga grupper, pärlgrupper, pysselgrupper, politiska grupper och alla möjliga andra grupper. Men det finns något som är gemensamt för alla dessa grupper och som jag blir mer och mer obekväm med. Det är hur mycket administratörer och moderatorer vill begränsa och censurera medlemmarna.

Visst kan jag förstå att det är svårt att vara admin för en stor grupp, men jag tycker att det ändå är överdrivet med hur mycket majoriteten av grupperna ska regleras och styras. Jag har tidigare skrivit om att bli utkastad för att min sanning inte följde strömmen.

Jag har också lämnat grupper många gånger för att jag inte håller med om hur hårt det ska censureras och hur admins utövar härskartekniker och anser sig vara gud. Man får inte ifrågasätta, man får inte svära, vissa saker får man bara prata om under vissa dagar eller i vissa trådar, har man missförstått eller glömt någon regel blir man utkastad och man får absolut inte ta med sig folk UT UR DEN GRUPPEN!

Jag blir alldeles häpen över hur verklighetsfrånvända och diktatoriska vissa gruppregler är. Ett: folk går inte ur en grupp bara för att de går med i en annan (folk går ut ur grupper för att man måste vara akrobat för att kunna navigera reglerna). Två: ta hand om dina sår istället för att projicera dem på andra.

När jag senast blev censurerad blev jag också arg och skapade en egen grupp. En grupp för häxor och andliga personligheter där alla får vara sig själva så länge de är schyssta och inte skadar andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.