Andlighet

Shamankvinnor med budskap om kvinnlighet

Det är svårt att låta bli att fascineras av de upplevelser som kommer i samband med kortläggningar/avläsningar eller utövande av magi och andliga ritualer av olika slag. Oftast handlar det om icke-fysiska besökare eller downloads med information och olika tidslinjer som tar lite tid att reda ut.

Numera är det extra fascinerande, eftersom jag sedan några månader tillbaka allt oftare upp bilder i huvudet, så min clairvoyance har definitivt aktiverats och släppts lös. Tidigare har mina främsta förmågor varit clairsentience och claircognizance.

Ikväll gjorde jag några kortläggningar och det var en sån där extra kraftfull kväll, då allting kändes tydligt i både kropp och själ och de icke-fysiska besökarna inte enbart hörde till klienten, utan det fanns mycket bredd och mening bakom.

En grupp shamankvinnor visade sig snett framför mig till vänster. De kom hit lika mycket för klientens skull som för min och för din. Völva, Völur, var ord de presenterade sig med och den kraft och visdom de utstrålade var makalös.

Jag fick en download, de visade mig olika tidsepoker, både före och efter vikingatiden. Jag fick se grottmålningar och mer moderna shamaner. Och så blev jag sugen på att doppa fingret i färg och dra ett streck från pannan ner till näsan. (När jag sedan skrev rent, så berättade de att det är ett tecken på mognad, på att vara färdiglärd och redo att åta sig sin nya roll.) Årtusenden av kvinnlig visdom och styrka ville de dela med sig, nu när det är tid för det gudomligt feminina att blomma ut.

Här är det jag kanaliserade och det känns viktigt att dela det:

Isolering och lugn är och har varit nödvändigt för att lägga allt tillrätta, för att förstå att den kvinnliga rytmen inte alltid är den som vi har lärt oss. Periodvis behöver en kvinna mer vila och lugnare tempo, så lyssna på kroppen. Att inte följa kroppens cykler till förmån för onaturliga, hektiska och separerade samhällsvärderingar kan ibland vara synonymt med att förtrycka sin kvinnlighet. Hitta skillnaden mellan det gudomligt feminina och det förtryckta, sårade kvinnliga som till varje pris måste hävda sig. Det ena kommer med en enorm styrka, lugn och acceptans, det andra är ett mer desperat krigande för att “förtjäna sin plats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.