Andlighet

11, 111, 1111, 11.11

Det sägs att när man börjar vakna upp, så ser man upprepade siffror överallt. Det är framför allt ettornas och elvornas upprepningar som man förknippar med uppvaknandets resa. Och visst är det väl så, att för många sammanfaller siffrornas plötsliga upprepningar med att det andliga intresset ökar.

Det börjar med att man uppmärksammar att klockan alltid är 11.11 när man tittar på den eller att kassakvittot slutade på 111.11 kr. Och det var väl märkligt att det var 11 grader ute samtidigt som mobilbatteriet låg på 11% och buss nummer 11 åkte förbi alldeles nyss. Ofta är det dessutom så att magkänslan meddelar lite diffust och mystiskt att alla dessa elvor betyder något. Det är ganska lätt att tro att man håller på att förlora vettet helt.

Vissa har personer med andlig livsstil omkring sig och ber dem om råd. Andra är lämnade till att själv börja leta efter svar. I båda fallen är det ganska vanligt att man hittar till andliga Facebookgrupper eller webbsidor som förklarar att elvorna är änglanummer och solklara tecken från universum och änglarna.

Och det är så det börjar.

Det finns, så klart, en massa olika åsikter om vad de olika siffrorna betyder. En del hämtar kunskap i numerologin för att tolka betydelsen av upprepningar och specifika kombinationer av siffror. Det finns många webbsidor där man bara fyller i sina siffror och får då en färdig tolkning.

Vissa ser samtliga upprepningar som tecken på att man befinner sig på vägen till uppvaknande, andra betraktar 11.11 som ett tillfälle då det är extra enkelt att manifestera, så de slänger iväg en hastig önskan ut i universum. Jag anser att betydelsen av en eller alla sifferserier är personliga och det viktigaste är att alltid lyssna inåt och fastställa sin egen betydelse.

För mig personligen är alla upprepningar tecken. Som de flesta andra med en andlig livsstil, tolkar jag upprepningar och specifika kombinationer som kommunikation från universum och mina guider. Jag har sett elvor sedan 2011-2012, så jag förväntar mig dem. De är en daglig företeelse, en hälsning, en god morgon och en god natt. Jag tolkar 13.11 och 23.11 som 11.11 också. Eller 23.23, som nu kom upp som en bekräftelse på det jag skriver.

Det är precis det upprepningarna är för mig – en bekräftelse. Det är ett tecken på att det jag tänker, säger eller gör i den stunden är rätt, att det är något som mina guider håller med om och de vill att jag får den bekräftelsen. Ibland, speciellt när jag mår dåligt, är upprepningarna en påminnelse om att jag inte är ensam. För mig finns det läkning i 11.11. Det finns hopp och det finns tröst.

Tidigare idag fick jag meddelandet från en sida att 111117154 var mitt ordernummer. Det var väldigt många ettor. Jag har också fått såhär tydliga bekräftelser ett par gånger när jag har handlat (bild nedan).

Min skärmdumpsmapp i telefonen innehåller alldeles för många skärmbilder på alla siffror som jag lägger märke till. Är det inte klockrena 111, 222 och 333, så är det 123, 11 och 1111.

Det går också bra att “programmera” sifferserier med en förutbestämd mening. Man bestämmer sig helt enkelt för vad en speciell kombination ska betyda och så kommunicerar man med sina guider på det viset. Till exempel kan man bestämma sig för att 1234 alltid betyder “ja!”, så när man ser 1234 så vet man att guiderna tycker att den pågående situationen eller svaret på frågan är ett ja. Man kanske bestämmer sig för att 666 ska vara en bestämd avrådan, ett tvärt “nej!”, och då när man ser 666, så vet man att man ska låta bli det som pågår just då.

Det finns, som sagt, väldigt många olika tolkningar och betydelser av 11.11 och andra upprepande siffror. Mitt råd är att du beger dig till Youtube och tittar på åtminstone en handfull av alla de tusentals 11.11 videor som finns där. Få dig en uppfattning om hur vanligt det är och hur många det är som väljer att tolka det som kommunikation från universum och hur många olika varianter det finns. Om du är en sån som väljer att tolka det som slumpen, så är det också okej.

Men en sak är helt säker, du är inte galen om du alltid ser elvor och andra sifferserier och känner att det finns en mening med det.

4 Comments

 • Suzana Lebovic

  Hej
  Vad gör man vid svartmånen och vad är det?
  Och vad kostar renande bad o vad hjälper det mot, hur fungerar det?
  Mvh suzana

  • Kirsi

   Hej Suzana,

   Svartmåne är den andra nymånen under en och samma kalendermånad.

   Renande bad är ett recept på örter som beskrivs i just inlägget om renande bad. Tanken är att man själv ska samla ihop örterna till den, så jag har inte ens funderat på att sälja sådana blandningar. Men det kanske jag skulle göra? Jag kontaktar dig via messenger. 🙂

   • Lina

    Hej!❤️
    Läste ditt senaste blogginlägg och nedanför hittade jag länken till inlägget 1:11. Jag har hela våren nu sett dettas ettor i alla dess konstellationer. Ofta 11-or men också 11:11. Tolkar precis som du 23:23, 11:23 osv som 11:11 numera. 22:22 dyker också upp och känns för mig som fyra 11-or. Har haft den tuffaste tiden i mitt liv just sista tiden och samtidigt på allvar börjat ägna mig mer åt andlighet på olika vis. Söker svar, tröst och ngt jag inte helt kan förklara ännu. Ettorna har i stunder gjort mig tokig, nästan arg och provocerad. VARFÖR?? Har varit en desperat fråga kring dessa siffror. Jag har såklart sökt på youtube å annat men ditt blogginlägg här är nog det som för första gången på riktigt resonerar. Kanske bekräftar de helt enkelt dels både mitt eget uppvaknande och dels tröstar de i att jag inte är ensam när det är just ensamhet jag upplever så otroligt djupt och starkt Just nu. Jag ska försöka känna förtröstan from nu när ettorna dyker upp. 12:22, 13.33, 14.44, 15.55 är vanligt hos mig också. Kanske hänger alltihop samman..
    hur som helst, tack för ditt så träffande inlägg som nu gav mig lite mer svar.
    Kram Lina❤️

    • Kirsi

     Vad härligt att du fick så mycket svar. <3 Och förlåt att det tog sån tid för mig att ge respons på din kommentar. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.