Andlighet

Mina kreationer i en sabbatsbox!

Sedan en tid tillbaka finns en del av mina ljus och smycken till försäljning hos ChillaNer. Nu kommer jag också att medverka med mina kreationer i ChillaNers sabbatbox för Lammas/Lughnasadh!

Min produkt är redan klar och väntar på att skeppas iväg. Vad det är för produkt kan jag ännu inte avslöja, då boxens innehåll förblir en hemlighet fram tills att den släpps. Det jag kan avslöja är att hela boxen har inspirationstema brun och vete och kretsar kring sabbaten Lammas/Lughnasadh.

Lammas infaller den 1 augusti och är den första skördefesten som firas av olika trossystem och kulturer inom hedendom. Lammas handlar mycket om överflöd, att under sensommaren uppskatta all den överflöd som naturen ger oss, allting är i blom och färdigt att skördas. Tacksamhet för den kommande skörden, att få skörda det vi har sått, är ofta central i Lammas-ceremonier. De som följer guden Lugh, brukar ge honom offergåvor i form av de grödor som är skördnadsmogna.

När det kommer till sabbatsboxen för Lammas, så är innehållet utformat så att det passar för nybörjare, så väl som för erfarna utövare. Och är man inte aktivt troende/utövande inom hedendom, men känner sig lite nyfiken och sugen på att utvidga sin andlighet, så ska man inte låta det hindra en. Alla kan utforska och då kan en sån här box vara perfekt.

Boxen kan beställas i ChillaNers webbshop och om man beställer före den 1a juli så får man den till ett rabatterat pris. Boxarna skickas sedan ut den 20 juli. Mer information finns via alla länkar i det här inlägget.

Bilden här visar innehållet från förra sabbatsboxen (Litha), så att ni som är intresserade av att beställa en box får lite aning om hur det kan se ut. Passa på att beställ innan det tar slut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.