Referenser

Här följer respons från några av mina klienter.

“Idag läste jag igenom den läggning du gjorde hösten 2019 vilket fick mig se vilken utveckling och förståelse jag gjort samt insikter jag har om mig själv. Jag blev så glad över den vägledning du gav mig och var jag är idag. Tack.”
– Erika (2021)

“Ja, det du skrev om att jag varit vilse, det stämmer så himla bra. Ja allt du skriver. Tusen, tusen tack!”
– Marika (Kortläggning, juni 2021)

“Jag vill också säga angående din läggning på mig. Jag fick rysningar i hela kroppen och verkligen allting stämmer, det är sjukt. Men det gör det. Eller ja, det är inte sjukt men du förstår vad jag menar.”
– Anna (Kortläggning, 28 oktober 2019)

“Tror du prickade in perfekt.”
– Sandra (Kortläggning, 29 augusti 2019)

“Jag vill börja med att säga att du golvar mig varje gång! Det känns som du vet allt som virvlar omkring i mig och du kan sätta ord på det i sätt som får mig att se saker, även sånt som jag kanske inte alltid vill se. Du har också ett så mjukt språk. Jag känner mig alltid lite inlindad bomull när vi haft kontakt, det är rofyllt.
Jag är fortfarande lite omtumlad så jag hoppas mina ord kring vägledningarna inte känns alltför fulla i affekt eller för luddiga.Återigen tack, du är makalös!”

– Camilla (Kortläggning, 24 april 2019)

“MEN HJÄÄÄÄLP! Vågade knappt läsa klart. Kände så väl hur det stämde in på mig. Blev både lite rädd men också starkare. Känner än mer att jag tänkt rätt. Tack för dina kloka ord & formuleringar.”
– Jenny (Kortläggning, 9 november 2018)

“Kan säga att du hade full träff och det var en upplyftande läsning och jag behövde verkligen få allt bekräftat för att kunna ta ett kliv framåt.”
– Linda (Kortläggning, 7 mars 2018)

“Tack fina för din otroligt fina och detaljerade beskrivning. Känns som att de stämmer rätt så bra faktiskt.”
– Rebecka (Avläsning fotografi, 7 februari 2018)

“Att du vet vad du gör är det inget snack om för det här är andra gången du i princip PERFEKT beskriver mig och mitt liv både bakåt och nuet, så tack!”
– Maria (Kortläggning, 7 december 2017)

“Hej! Har läst min vägledning några gånger nu. Måste säga att det var väldigt kul att så många energier kom! Glädjande. Angående korten så var “det som varit” och “det som är” så himla spot on. Skulle kunna tro du avlyssnat min telefon en lång tid tillbaka. “Det som blir” fick jag inte riktigt förståelse för, men det ska ju bli…så kanske klickar det längre fram. Men kändes inte som jag. Eller så tolkar jag det konstigt. Vill bara säga att detta var så spännande, och du är duktig. Fortsätt med detta.”
– Sara (Kortläggning, 3 december 2017)

“Wow! Det här är mycket att ta in. Läste just om indigo och kristall barn. Stämmer in så bra på både mig och min son. Tack så mycket för din vägledning – det var precis vad jag behövde just nu!”
– Malin (Kortläggning, 28 september 2017)

“Tack hur kan det stämma så bra, man får rysningar av att läsa det. Tack tänker nog återkomma till dig.”
– Ann-Christine (Kortläggning, 30 augusti 2017)

“När jag läste det allra första du skrev, funderade jag på om jag hade pratat med dig och berättat hur jag känner just nu. Det är precis så jag känner just nu.”
– Ann-Charlotte (Kortläggning, 20 augusti 2017)

“Tack Kirsi! Måste säga att jag läste med ett litet småleende. Ska läsa igenom allt en gång till så hör jag av mej igen.”
– Ewa (Kortläggning, 20 augusti 2017)

<3

 

Läs också:
https://www.kirsi.se/tarot/bakgrund/
https://www.kirsi.se/tarot/hur-jag-jobbar/
https://www.kirsi.se/tarot/priser-bokning/