Hur jag jobbar

Jag kallar det inte för spådom, att spå i kort eller att sia om framtiden – för det är inte det jag gör.

Spådom, för mig, är en mystisk gissning på vad som “ska” hända. Folk hakar upp sig på det och tolkar ofta det hela som något som absolut är bestämt ska hända, och så är inte fallet. Inget är hugget i sten, någonsin. Varje människa har den fria viljan att göra vilka val de vill.

Jag betraktar mig inte ett medium eller en spådam, utan en helt vanlig person som har lärt sig att använda de gåvor som finns där naturligt för alla.

Det jag gör är att jag lyssnar till den information som är i omlopp och vidarebefordrar den informationen till min klient. För mig handlar det inte om att avslöja vad som ska hända i någons liv, utan jag plockar upp det som klienten behöver höra i just den stunden, för att denne på bästa sätt ska kunna gå vidare i sin situation.

Det är vägledning, helt enkelt.

Precis som med hur jag ska läsa av korten, har jag lärt mig att skapa mina egna rutiner och regler när det kommer till kortläggningar.

Jag ger endast vägledning till klienter som själva bokar kortläggningen. I och med klienten självmant och frivilligt kontaktar mig för att boka en tid, ger denne sitt medgivande till att jag ska få tillgång till information om dem. Jag kan inte plocka upp information om någon utan att de ber mig göra det.

Ofta börjar strömmar med information komma till mig redan när en tid är bokad. Ibland måste jag börja anteckna då, men oftast är det bara en förberedelse för när jag väl sätter mig.

Jag väljer att göra mina kortläggningar när jag är ensam, utan att ha klienten framför mig. Detta för att jag inte riktigt kan sålla bort i energiflöden, utan plockar upp klientens energier, tankar och känslor i första hand. Så deras förhoppningar och rädslor påverkar mig starkt och jag riskerar att helt missa den informationen som kommer från universum. Därför har jag valt att i nuläget göra på det här viset och skicka vägledningen via e-post.

Som alla andra som jobbar med kortläggningar, så väljer jag också att inte besvara några förfrågningar som avser sjukdom eller annat som endast orsakar rädsla. Att sprida rädsla eller tillföra någon tankar baserade i rädsla hjälper ingen.

Det här gör jag för att hjälpa människor som av någon anledning känner att de behöver ha lite stöd eller vägledning emellanåt. Min avsikt är alltid att ge vägledning som är baserad i kärlek, som stärker personen, tillåter den att hitta sin egen kraft och kanske fyller i med en saknad pusselbit här eller där.

Jag undviker också att ta med tidsspann i de budskap jag ger. Tid är en konstruktion som inte riktigt klaffar när man hämtar in kunskap från högre frekvenser.

Jag kan fokusera på ett ämne, område eller fråga, men det händer att det universum vill säga är något helt annat. Och då är det så.

Jag går helt och hållet på känsla, på intuition. Jag lyssnar på den vägledning jag får från mina guider när det kommer till allt, från när jag ska sätta mig, vilken kortlek jag ska välja, vilka kristaller som ska vara framme, hur många ljus som ska tändas och vilken rökelse som passar bäst.

Precis som jag har lyssnat på min inre vägledning när det gäller att skriva och publicera denna information.

Om du har några frågor kring detta, skicka gärna ett meddelande till mig på tarot@kirsi.se.

För bokning och priser, se https://www.kirsi.se/tarot/priser-bokning/

<3

 

Läs gärna:
https://www.kirsi.se/tarot/bakgrund/
https://www.kirsi.se/tarot/priser-bokning/
https://www.kirsi.se/tarot/referenser/