Kaffemonster

Pappa fyller 60

Idag fyller min pappa 60 år. Det skulle inte vara något firande idag, utan det var planerat till ett senare datum. Jag ville dock fira lite idag, så jag har bjudit hit pappa och mamma. Vi får väl se när de dyker upp.

Igår bakade jag två mjuka pepparkakor till pappa. Sedan kom jag ihåg att han har ju diabetes nuförtiden, så det kanske inte var ett så smart drag. Vi har provsmakat lite grann.

För några dagar sedan blev skaparbegäret plötsligt väldigt påtagligt och jag började oväntat plocka med mina pysselprylar. Det ledde till att jag började tillverka drömfångare. Den första skapelsen är ett experiment, som syrran lade beslag på när hon fick syn på den.

Den andra, som jag började med igår och gjorde klart i morse, är en födelsedagspresent till pappa.

Jag är väldigt nöjd med hur den blev. Grönt är hjärtats färg – hjärtchakrats alltså – och det finns flera olika kristallpärlor i hängena. Pappa behöver ha stenarnas energier för att hjälpa läka alla krämpor som verkar samlas på hög.

Jag hoppas att han gillar den. Grattis på födelsedagen, pappa!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.