Personlig utveckling,  Samarbeten

Så slutade jag röka

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Bokus.

I morse meddelade Facebook att det idag minsann var sex år sedan jag slutade röka. Jag har inte fullt lika stor koll på sluta-röka-dagen som sluta-dricka-dagen, men nog var det så att de rökfria åren började lägga sig på hög.

Sex år sedan. Inga nikonläkemedel. Inte ett enda återfall och inga längtansfulla stunder av röksug, bara några enstaka tillfällen av flyktiga tankar om att tycka att röken luktar gott eller att sakna stunder med en cigg på en vårsolig balkong. Det är ganska stort och jag sitter här och känner mig väldigt stolt över mig själv. Här finns en reflektion från dag 13 rökfri, för den som är intresserad av att läsa den.

Hur gjorde jag då?

Jag läste en bok – Äntligen icke-rökare! : det enkla sättet att sluta av Allen Carr – och jag tillät mig att tro på det som stod i boken. Det var verkligen så enkelt. Läste boken. Slutade röka. Blev fri från tankar och beteenden som hörde till rökningen.

Boken finns att köpa hos Bokus och genom att klicka på bilden här nedan hamnar du direkt på beställningssidan.


19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.