Smycken

Påfyllning av smycken i butikerna

Som ni kanske vet, så finns mina smycken till försäljning hos både Butik Shanti och Små Hjärteting. Båda butikerna har nyligen fått sig en påfyllning av nya, färska smycken. Butik Shanti har också en av mina drömfångare.

Har du möjlighet att besöka butikerna, gör gärna det. Dels för att klämma och känna på mina smycken, men också för att det finns så mycket annat härligt i butikerna.

För den som inte kan besöka någon av butikerna, men ändå är intresserad av lite smycken, finns webbshopen. Den är dock lite dåligt uppdaterad nuförtiden. Det går alltid att skicka ett meddelande till mig med frågor om smycken och stenar.

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.