Andlighet,  Ritualer

Freezer spell

För något år sen upptäckte jag kraften i så kallade freezer spells – en formel/ritual som går ut på att “frysa ut” någon eller något från ens liv. Sedan dess har jag fryst alla som envisas med att påverka mig eller mina barn negativt. För det är faktiskt så, att ingen behöver stå ut med att bli trakasserad, nedtryckt, manipulerad, hånad eller ens störd av någon annans beteende – oavsett om de gör det med flit eller inte.

Att “stoppa någon i frysen” skadar inte personen på något vis, utan det hindrar bara den att beröra oss. Hur hindrandet ser ut och går till, är upp till universum att bestämma.

Jag har alltså ett gäng “folk” i frysen, som jag inte vill ha i mitt eller mina barns liv. Och de är inte det heller.

Idag har jag för första gången fryst in ett beteende/övertygelse istället för en person. Vad det är för beteende är privat, men jag undrar ju lite varför jag inte har tänkt på att göra det tidigare! Det ska bli intressant att se hur det blir de närmaste veckorna nu – jag kände nämligen att väldigt mycket lossnade bara av att jag skrev ner orden på pappret.

Vem kan göra en freezer spell?

Alla kan göra ritualer och alla kan använda sig av den magi som existerar i universum. Hur mycket jag än försöker känna in och hitta andra svar, så kan jag inte skaka av mig övertygelsen om att exakt alla människor har tillgång till all kraft och alla förmågor som finns. Man måste inte identifiera som häxa och det är inte bara vissa personer som föds med speciella gåvor. Alla kan, bara de vill och vågar prova.

Är man nybörjare, så kanske man bör läsa på lite om energiarbete, vikten av att skydda sig själv och hur ens egna energi- och känslomässiga tillstånd påverkar. Är man till exempel spretig, upprörd eller ledsen så får man också resultat därefter.

Så, börja alltid med att andas, centrera och jorda dig och be sedan änglar och guider om beskydd (eller gör din ritual så som du brukar).

Hur gör man en freezer spell?

Som alltid med magi, ritualer och formler, så är det bäst att följa sin inre vägledning, kolla flera olika källor och sedan modifiera allt till att passa en själv.

När jordning, centrering och beskydd är klart, så går det bra att börja med själva ritualen.

– Fokusera på din intention – vad vill du åstadkomma med denna ritual?
– Skriv namnet på personen (eller vad du nu vill frysa) på en lapp.
– Lägg lappen i en behållare – som ett litet dricksglas.
– Häll vatten i behållaren så att lappen täcks.
– Håll behållaren mellan dina händer, låt din energi flöda in i glaset medan du visualiserar hur personen/saken försvinner ur ditt liv och inte längre kan beröra dig på någon nivå.
– Lägg behållaren i frysen.

Om det känns rätt, kan du sedan tacka universum för stödet och beskyddet. Behållaren ska sedan ligga i frysen tills du känner att den kan plockas ut utan att personen återkommer för att störa dig igen.

När ritualen är gjord behöver du vara beredd att släppa personen själv. Om du håller på och ältar och återkommer till detaljer, så upprätthåller du bandet mellan er.

Man kan behöva fylla på med lite vatten efter ett tag, vissa personer har en tendens att vilja ta sig loss och återta sin störade position i ens liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.