Andlighet

Sommarstolstånd, månsken och uppstigningssymptom

Det är mycket som händer i juni. Det är mycket som har hänt de senaste två åren när det kommer till energiflöden och skiften. Det känns som att det alltid är nånting på gång – astrologiskt, astronomiskt, numerologiskt, kalendariskt och interdimensionellt.

Nu i juni har vi haft fem planeter retrograd, en solförmörkelse, sommarsolstånd och nu kommer fullmånen imorgon, precis lagom till midsommar. Vi har dessutom gått igenom 6-6-portalen och hela månaden bär 11-energier.

Allting är energi och allting påverkar allting. Hur planeterna rör sig, hur solen står, vilken dag och tid det är, har alltid en påverkan på oss. Energierna skiftar och olika flöden har olika syfte och olika påverkan. Vissa märker av det tydligt, andra reflekterar inte ens över det.

Under den här månaden har mycket hänt, som sagt. 6-6-portalen kom med massivt läkande, medan solförmörkelsen och
nymånen den 10:e plockade fram detaljer ur skuggorna, så att vi kan bearbeta och röra oss framåt. Hela månaden bär 11-energier eftersom det är den 6:e månaden i ett 5-år (2+0+2+1=5) och 11-energier är kraftfulla och högfrekventa. De får oss att öppna upp oss för andlig medvetenhet och hjälper oss i uppstigningen. Vi tillförs mycket läkning och insikter medan intuitionen är på topp. 11 är dessutom siffran som representerar tvillingsjälar, så den här månaden händer det mycket för de personer som är på vad som brukar kallas twin flame journey.

I måndags var det sommarsolstånd. Årets längsta dag och kortaste natt. Under tre-fyra dygn runt solståndet kom det in massiva energier till oss här på jorden. Inte bara solljus och solens allmänt läkande och livgivande krafter, utan också det kosmiska ljusets, som hjälper oss att höja vår frekvens och stiga upp till den femte dimensionen.

Jag firade solståndet med att spontant skapa solståndsvatten och ladda lite kristaller i den härliga energin. Jag åkte också och badade och connectade med Moder Jord i söndags. Båda ritualerna har redan gett mycket märkbar och kraftfull effekt.

Imorgon är det återigen fullmåne, jordgubbsmånen, och därmed dags att ladda kristaller och skapa månvatten.

Men alla dessa energier som kommer och går och påverkar oss, hur märks det och hur hanterar vi det?

Som med precis allt annat i den här världen, så varierar det från person till person hur man påverkas av olika energi-influxer och flöden. Det finns de som inte känner av något alls och det finns de som märker minsta lilla skifte.

För alla som befinner sig nånstans i mitten av skalan så är det vanligt att man blir väldigt trött av dessa energipåslag. Man blir trött för att det händer mycket i oss i sambande med påslagen – vi läker saker, vi inser saker, vi släpper saker och vi ändrar saker i våra kroppar. Vi läker och vi utvecklas på många olika sätt.

Det finns också de som istället blir väldigt pigga och rastlösa. Kan inte sova när månen är i en viss fas eller när någon planet står på ett visst ställe eller så. Det är vanligt att man blir glömsk och lite luddig. Kanske får man märkliga smärtor och krämpor lite här och där, som inte har någon tydlig förklaring. Illamående, förkylningar och huvudvärk är också vanligt vid kraftfulla energiskiftningar.

Alla såna här symptom, som inte verkar ha någon fysisk orsak, brukar kallas för uppstigningssymptom. Tecken på att vi som mänskligt kollektiv är mitt i en pågående uppstigning. När man talar om uppstigningssymptom bör man också tydligt påpeka att var noga med att lyssna på den egna känslan. Inte allt som pågår i kroppen är uppstigningssymptom. Vissa krämpor är tecken på att något är fel och om ens magkänsla talar om för en att man bör kolla upp det, så ska man naturligtvis göra det.

Men annars, uppstigningssymptom är jättevanliga. Trötthet kanske den vanligaste och speciellt nu under juni, då allting verkar hända samtidigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.