Kristaller

“Var får du alla stenar ifrån?”

Det är jättevanligt att folk frågar, när de får syn på min kristallsamling eller hör mig prata om stenar, var sjutton jag får alla stenar ifrån. Svaret är alltid mineralmässor, facebook och diverse webbutiker.

I det här inlägget tänkte jag tipsa om min absoluta favorithandlare när det kommer till kristaller – Markje Mineraler. De har precis öppnat en webbshop, så det kommer att bli så mycket enklare att hänvisa folk dit (för det är alltid dit jag styr folk som vill hitta ett ställe att köpa kristaller ifrån).

Jag har länge handlat av Markje Mineraler och det är dit jag vänder mig i första hand när jag behöver (villhöver) ha något nytt. Det är så enkelt att ha att göra med dem, aldrig några krusiduller om något. Det är bra priser, bra kvalitet, snabba leveranser och tydlig och bra kommunikation. Även om något blir fel ibland, så tar företaget ansvar för det och säger “oj hoppsan, nu blev det knas” och så löser de det. Jag tycker att sånt är jätteviktigt, att man tillåter sig själv och andra att vara människor.

Det bästa av allt är ju så klart kristallerna som alltid håller bra kvalitet till överkomliga priser. Den superfina apofyllit och lemurian roten på omslagsbilden är ett par exempel.

Det är en glädje att tipsa folk om den butiken. Just nu har webbshopen på markjemineraler.se ett öppningserbjudande där man fram till och med den 15/4 får lite extra grejer gratis, beroende på hur mycket man handlar för.

Passa på att köpa lite fina stenar.

(Och nej, det här är inget samarbetsinlägg.)

Det där ovan är parkeringsplatsen för min kristallsamling. Jag använder ju mina kristaller aktivt i vardagen. Men även om de är mer än bara prydnader, behöver de förvaras någonstans – därav parkeringsplatsen. Jag ska nog ta och måla om den där lilla hyllan ikväll…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.