Kaffemonster

Mina ljus medverkar i månadsbox

Det är så otroligt roligt att se hur populära mina ljus är. Nästan varje gång jag skickar iväg ljusen får jag ett meddelande som berättar hur de härliga energierna kändes redan när paketet öppnades. Det gör mig så otroligt glad att veta att det jag gör fungerar och hjälper andra, och jag är så väldigt tacksam över att få dela med mig av min magi. Så tack, alla ni som köper mina ljus, smycken och kraftpaket, utan er skulle mitt skapande vara meningslöst. Ni vet vilka ni är. 😉

Numera medverkar mina ljus i den stora stenboxen hos Markje mineraler. En omgång såna lådor har redan skickats ut och innehållet var som bilden visar.

Nästa omgång stora stenlådor är i augusti och kan beställas via Markje mineralers facebooksida. Jag vet inte hur innehållet kommer att se ut då, men överraskningen är ju det roligaste med hela månadsbox-grejen.

Den som inte har tålamod att vänta ända till augusti med sin stenbox, kan köpa en mindre låda redan nu. Den lilla stenlådan beställs via facebooksidan som jag länkade till ovan och ska beställas och betalas senast den 25/6. In och kika med er. Jag tänker att de här lådorna kan ju vara bra för nybörjare som inte riktigt vet vilka kristaller man ska skaffa sig eller vart man ska vända sig.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.