Andlighet,  Kaffemonster,  Smycken

Mina kreationer hos Beauty by Riklöv

Prick klockan 15 i tisdags eftermiddag parkerade jag på en parkering på Bäckby i Västerås. Prick klockan femton innebar att jag nu var sen till mötet som skulle börja samma tid. Så klart. Det var en sån dag.

Jahapp, jahapp. Skynda, skynda. Betala parkering… ah, ladda ner parkeringsapp och betala parkering. När jag började ladda ner appen så visade det sig att internet inte var speciellt medgörligt just då och telefonen bara gnällde om att inte ha tillgång. Så klart. Naturligtvis. När det är en sån dag, så är det en sån dag. I nördkretsar kallar man det för Murphys lag. I andliga kretsar pratar man om vibrationer och förstår att när man redan är i frekvensen av “saker går fel”, så kommer man att dra till sig fler saker som går fel.

Nå. En kvart eller så senare, när jag väl hade lyckats betala min parkering, så kunde vi ha ett mycket trevligt och givande affärsmöte.

Numera kan man alltså hitta mina smycken, ljus och drömfångare hos Beauty by Riklöv, som har sin salong på Bäckby i Västerås.

Skönhetsbehandlingar OCH kristaller på samma ställe. Hur bra blir inte det då?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.