Andlighet

Örtmåne 13/7 2022

Morgondagens fullmåne är i stenbockens tecken kl 20.37. Juli månads måne kallas bland annat för åskmåne, örtmåne eller hömåne.

Den här månen har redan visat mig vad det är som ska bearbetas och släppas. Det är ofta så med månar, att de har sin egen agenda och lyssnar inte så mycket på vad vi VILL släppa, utan riktar in sig på det vi BEHÖVER släppa. Idag fick jag till mig mitt ämne för den här månen, och den är långt ifrån mina planer. Och jag har sedan länge lärt mig att följa flödet istället för att göra motstånd och försök till kontroll. Månen bringar fram det månen bringar fram för att det är bäst att förlika sig med det just då.

Den här månen har verkligen ett djup, den är tydligt mångnyanserad – mycket trippelgudinna över den. Jag tänker Hekate.

Den här månen hanterar olika aspekter av samma… sår. Den uppmanar till läkning av sådana mönster som hindrar oss i vårt syfte, som ställer sig I vägen för att vi ska göra det vi kom hit för att göra. Via det dolda, via underjorden – alltså skuggarbete, blir vi varse om våra mönster och kan förändra dem. Via vår aktiva styrka och kraft, kan vi kliva in i modersrollen och ta hand om det inre barnet som fortfarande behöver tröst och hjälp att lösa de sår som är kopplade till våra föräldrar. Det är nu vi ska läka det. Det är nu vi ska kliva in i vår krigarroll, på vilket sätt det nu må ske för varje enskild individ.

Allt det för att vi ska ge oss själva möjligheten att ta stadiga kliv mot våra mål och drömmar, våra syften och förutbestämda uppdrag här i livet.

Må din fullmåne vara tydlig, stark och frigörande.

One Comment

  • Åsa

    Tack så mycket! Detta är väldigt intressant. Nu ska jag fundera på vad det är jag behöver släppa

    Må väl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.