Smycken

Samhain-rea och lagertömning!

Samhain (uttalas sawn eller sow-in) är ursprungligen en keltisk/hednisk skördefest och ansågs den viktigaste av årets fyra eldfestivaler. Inom wicca och en del andra grenar inom nyhedendom är det fortfarande årets viktigaste högtid.

Samhain infaller mittemellan höstdagjämningen och vintersolståndet, vid månadskiftet oktober/november, och är alltså den högtid som kristna döpte till alla helgona och kapitalismen marknadsför som halloween.

Min egen tro är uppbyggd som så att jag föredrar att kalla högtiden för samhain, även om jag sannolikt inte uppmärksammar den på annat sätt en eventuell meditation eller kort personlig ritual.

Men, det är ju fortfarande högtid, oavsett vilken religion/filosofi/trossystem som man själv tillhör. Därför tänkte jag passa på att göra två saker:

1. Erbjuda tarotläggningar till halva priset resten av månaden.
Ordinarie prislista finns på https://www.kirsi.se/tarot/priser-bokning/. Skicka ett meddelande till mig för att boka tid. Två par örhängen lottas dessutom ut till två personer (ett par per person) bland de som bokar keltiska korset. Se bild nedan.

2. Ha lite rea och lagertömning bland alla de färdiga smycken som börjar ta mycket plats här hemma. Jag har varit jättedålig på att lägga ut smycken i shopen, så de samlas på hög här. Mina smycken är inte så dyra i vanliga fall, men nu är samtliga färdiga smycken här hemma ytterligare prissänkta. Dessutom får man ett par örhängen på köpet vid köp av tre eller flera smycken. Gäller endast de smycken som finns färdiga, inte specialbeställningar.

Välkommen att botanisera bland massor och massor av smycken. Det går bra att skicka ett meddelande, så kommer vi överens om en lämplig tid. Annars tänkte jag hålla lite öppet hus hela helgen, mellan 16-18 lördag-söndag 26-27/10 (såvida jag inte blir kallad på jobb).

Passa på att handla julklappar!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.