Tisdagstema

Tisdagstema, nyår

Åh, det är tisdag igen! Temat nyår väljer jag att presentera såhär:

Vi spenderade nyårsafton med god mat, roliga spel och trevligt sällskap hos bror min, där jag roade mig med att fotografera hans döskallesamling. Trots att det var riktigt trevligt, så var inte mitt mående alls med på firandet. Ångesten fanns i halsen hela kvällen och jag var ledsen, arg och allmänt panikig mest hela tiden.

Därför tycker jag att denna bild är passande. Den visar inte bara vad jag sysslade med på nyår, utan även hur jag mådde.

Mer om mitt nyår finns i det tidigare inlägget Insikter, insikter. En annan bra kandidat till en nyårsbild är det enda fyrverkeri jag någonsin lyckats fotografera. Den finns i inlägget här.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.