Kaffemonster

Plötslig klarhet

Jag blir så fascinerad varje gång jag kan klassa någon händelse som en tydlig leverans från universum.

Någon gång i höstas (eller var det kanske i somras) gick mitt allmänna mående ner några snäpp. Vardagen blev tyngre, glömskan blev djupare och all energi omdirigerades till livsuppehållande system. Reroute power from shields to life support. Alla symptom har varit där förut. Jag kände igen dem direkt.

Ibland har jag försökt förklara vad allt handlar om, men jag har haft svårt med just det. Antingen hittar jag inte ut ur förvirringen så att jag kan förklara för någon utomstående vad det rör sig om. För förvirrande är det, detta mående. Så många olika komponenter, så att jag inte vet vad som är vad själv. Eller så hittar jag inte rätt ord för förklaringar. Nå, det finns ett antal försök till måendeförklaring här på bloggen och det finns ett antal fysiskt uttalade, som numera vibrerar runt i etern.

All mitt ältande har gång på gång cirkulerat tillbaka till att det är utmattning det rör sig om nu. Det är utmattning. Igen. Jag vet det med säkerhet nu. Då hjälper det inte övningar vars syfte att träna bort den sociala fobin. Då hjälper det inte att äta mediciner som ska få ordning på sömnen eller depressioner. När utmattning är problemet så måste lösningen vara baserat på det.

En av mina favoritsysselsättningar är att spana efter olika verktyg som kan hjälpa mig i min utveckling mot en bättre människa och ett bättre mående. Det kan vara böcker som hjälper till med personlig utveckling, det kan vara andnings- och mindfulnessövningar, olika typer av meditationer och affirmationer. Det är dock inte så lätt att hitta passande verktyg mitt i förvirringen av motsägande och kluvna symptom.

Ganska ofta ber jag universum om hjälp och vägledning. Jag finner stor tröst och mening i de gånger jag tolkar händelser som respons och hjälp på vägen.

I morse vaknade jag med huvudet full av information. Full av ord som beskriver varför jag alldeles strax ramlar ner från kanten och faktiskt hamnar i ett utmattat tillstånd. Innan jag ens fått i mig morgonkaffet satte jag mig och skrev ner allt. Det bara flödade ord ur mig och ganska snabbt hamnade det två sidor symptom och bidragande orsaker i min anteckningsbok. Nu kan jag använda dessa som hjälp till att ta mig ur utmattningen.

Klarhet. Levererat. Tack. <3 light_in_chaos

Dagens favorit: Hozier – Take me to church

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.