Kaffemonster

Mellan min son och mig

Jag ville bara visa vilken underbar humor den där ungen har. Och hur omtänksam han är. Han är min bästa humorvän!

You are learning well, my young padawan.

Sms:en mellan mig och sonen är ofta av den karaktären att en alltid riskerar att kissa på sig av för mycket skrattande. Igår, till exempel, skrattade jag så mycket att jag har träningsvärk i magen. Vi har så mycket interna skämt och referenser till alla möjliga humoristiska situationer, att trådarna kan pågå i evighet.

Min telefon var på laddning i sovrummet, så jag hörde inte när spammandet började:
ett1

Omtänksamheten kommer in här. Notera justeringen av stavning, när han kom på att jag ogillar slarvigt skrivande:
ett2

Jag älskar begreppet “spamma som om det inte fanns någon morgondag”, som fanns med på denna lista.
ett3

När jag efter 26 nedräknings-sms fortfarande inte hörde att telefonen härjade, kom han rusande in i vardagsrummet: “Men kolla dina sms!” Jag svarade på hans fråga, som var dold bland spammandet utan morgondag (dvs 35 nya meddelanden!)

Och sedan fortsatte det…
ett4
ett5
ett6
ett7

Ibland hittar vi skumma emojis och då kan det komma en fråga som: “Vad är det där? Är det menskoppar? Mamma, jag skickade menskoppar till dig.” Feministen i mig är väldigt (VÄLDIGT) stolt över att den 14-åriga sonen vet vad en menskopp är.
tva1

Ibland sjunger vi Circle of life.
tva2

Och sedan drar det igång igen…
tva3
tva4

Det händer att sonens hjärna går igång på något, och så kommer det flera kilometer långa redovisningar om the train of thoughts. Kan inte annat än älska hur den där hjärnan fungerar.
tre1
tre2
tre3
tre4

Någon gång är det nästan “normal” nivå på samtalen också:
fyra1

Ibland pratar vi finska.
fyra2

Jag har fått tillåtelse av ungen att publicera dessa sms, så var inte oroliga. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.