Kaffemonster

Garderobsboende


Sova på internet?

För andra gången under min sjukskrivning har jag flytt till syrran i Säter och installerat mig i hennes garderob. I lördags packade jag Superseaten med det viktigaste; datorn, luftmadrassen och ett gäng chokladbollisar, och drog iväg så däcken tjöt (nå, nästan i alla fall). Den här gången brydde jag mig inte ens om att dubbel- och trippelkolla att jag verkligen hade allt med mig.

Varför? För att jag inte tål att vara hemma. För att ångesten stiger i takt med att väggarna kryper närmare. Kaoset i lägenheten speglar sig till kaoset i mitt inre och jag får panik. Jag känner att jag inte får luft och kommer säkerligen att dö om jag inte lämnar platsen omedelbart. Jag har tur som har en syster som bor på en sån lagom avstånd och som inte har något emot att jag använder garderoben som fristad var och varannan vecka. (Eller vänta nu, det kanske hon har? Jag kanske är jättejobbig att ha som nattgäst? Jag måste kolla med källan.)

Det är så skönt att vara här. Det känns som rena semestern! Här kan jag andas (såvida jag inte har glömt allerigmedicinen) och är fri från tvång och begränsningar. Här kan jag få känna mig nyttig, utan någon som helst press. Framför allt, här får jag umgås med åtminstone ett av mina syskon och hennes fästman.

Vidare bestämde jag mig nyss för att döpa om min blogg till bara ‘kirsi.se’ Det kändes som att ordleken med ‘Inuti kirsi.se’ var gammal och barnslig. Så nu när jag bara är gammal är det nog lämpligare att minimera barnsligheten till de tillfällen den verkligen behövs. 🙂 Förhoppningsvis ska jag snart också få till en liten uppdatering på presentationssidan.

Nu ni, ska jag försöka somna till ett par avsnitt av ‘Sex and the city’. Blev övertygad om att den serien är väldigt bra att titta på när man mår lite dåligt. efter en säsong kunde jag hålla med. 😉

Natti.

3 Comments

 • Syster som bor på inte lämpligt avstånd

  Jag kommer snart hem…då blir du inte av med mig så lätt 🙂 Är glad att vi är flera syskon i familjen… men jag önskar av hela mitt hjärta att jag vore där <3 saknar er alla sååå oerhört mycket….
  fast ni kommer att hinna tröttna på mig LOL & när ni gör det… så drar jag igen….

  Skönt för dig att ha nånstans att åka på "semester" =)

  Sköt om dig så hörs & ses vi snart…. tiden går fort…hoppas jag 🙂

  Puss & Kram älskar & saknar dig

 • Jonna

  Oh vad roligt att du trivs i min garderob och verkligen kan slappna av här 🙂 Du ska veta att jag tycker det är helt underbart att du ens vill komma hit och umgås:) Ha de bra. Jag älskar dig. Många kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.